Nu har jeg selv ventet spændt på Fullrate TV, og idag er der offentligtgjort lidt mere. Derfor har jeg lavet en sammenligning med Telia TV.

Prissammenligning

Forudsætningen i beregningen er at man allerede er kunde hos en af de 2 selskaber. Tv-pakken indeholder minimum DR-kanalerne, TV2,  TV2 Zulu, Kanal 4, Kanal 5, Animal Planet og Discovery Channel.  Dette er gjort for at gøre pakkerne mere sammenlignelige.
Hos Fullrate får man en standard tv-pakke med 22 kanaler, mens man hos Telia kan tilkøbe en pakke, i vores tilfælde er den valgte pakke: ‘Nyheder og Dokumentar’, pakken indeholder derved 30 kanaler. Dvs. hos Fullrate er produktet ret enkelt med lidt få kanaler, mens det hos Telia er mere fleksibelt alt efter behov.

Prismæssigt er Telia billigst på etableringsomkostninger ved oprettelse af tv, mens det i kampagneperioden er billigst hos Fullrate. Samlet over 6 måneder er det ved en kombination af en 10/1 Mbit’s forbindelse m. tv billigst hos Telia med en samlet pris på 2467 kr., dette skyldes at den månedlige pris på tv er lavere end hos Fullrate. Hos Fullrate er det billigst ved en 20/1 Mbit’s forbindelse m. tv, dette skyldes den månedlige pris på internet-forbindelsen alene.

Den bedste pakke for brugeren kommer meget an på behovet for tv-kanaler, samt hvilken hastighed der ønskes på internettet. Begge selskaber har gode bud på IPTV-løsninger der kan være noget for dem der finder det interessant.