Venter spændt på at Fullrate snarligt udbyder IP-TV, både for at se prisen og selve pakkeudbudet.  Ifølge en artikel på Comon bliver der nævnt en pris på ca. 200 for tv-pakken alene. På Recordere bliver det nævnt at tv-pakken indeholder følgende: DR, DR2, DR K, DR Ramasjang, DR Update, TV2, TV2 News, TV2 Zulu, Kanal 4, Kanal 5, 6-eren, Voice TV, Eurosport, Discovery Channel, Animal Planet, Cartoon Network, Regional TV, TV2 Sverige, TV4 Sverige og ARD. Hvornår bliver pakken mon udbudt? pt. fører Yousee en kampagne med gratis oprettelse af kabel-tv m. 6 måneders binding indtil onsdag d.13.4.11. Fullrate har et tilbud på gratis oprettelse af en forbindelse med en trådløs router, dette tilbud løber indtil og med d.14.4.11. Gætter på at der først bliver åbnet op for bestilling af tv-pakken hos Fullrate derefter, da både Yousee’s og Fullrates igangværende kampagner derved er udløbet.