I forbindelse med et familiemedlems oprettelse af Internet oplevede vi en del problemer med at få fastnettet flyttet til internettelefoni samtidigt. Ved bestillingen bestilte vi flytningen af fastnettet samtidigt med oprettelsen af Internet, hvilket kunne gøres på den samme bestilling, da internettelefoni er gratis med i internet-pakken fra Telia.
Udstyret blev hurtigt sendt til hende, og vi fik en dato for hvornår forbindelsen blev oprettet.

Internettet bliver oprettet, men telefonlinjen er ikke flyttet på tidspunktet, og på daværende tidspunkt var der stadigt ikke kommet en dato for nummerflytningen fra TDC til Telias internettelefoni, jeg ringer derfor til dem få dage efter oprettelsen. En kundeservice medarbejder fra Telia fortæller mig at nummeret i systemet “søger” efter en dato for flytningen, og at vi vil få en dato indenfor en uge. Vi hører intet fra Telia i flere uger og jeg skriver derfor en mail, efter flere uger kommer der et tilbagesvar om at der er en fejl på linjen, uden vi dog får at vide hvad det skal betyde. Der sker intet i endnu et par uger. Jeg skriver endnu en mail, hvor jeg påpeger at det er for dårligt at familiemedlemmet intet får at vide selvom vi har kontaktet Telia, og at det er for dårligt at der stadigt skal betales for fastnet hos TDC, når det jo var meningen at det hele skulle samles. Telia venter endnu engang med at svare på mailen i lang tid, denne gang i over en måned. De skriver derefter at fastnet-linjen er blevet flyttet, og ikke mere end det.

Jeg synes det er en virkelig dårlig service fra Telia, at de først lover at der sker noget efter en uge efter det første opkald, hvilket ikke sker, derefter venter de flere uger med at svare på en mail, og til sidst går der mere end en måned før et svar på endnu en mail. I mellemtiden er der betalt for fastnet hos både TDC og for internettelefoni hos Telia, og der kan ikke stilles noget op!!!