Efter en veloverstået london-tur, vil jeg hermed prøve at forklare mit indtryk af Glendale Hyde Park Hotel i London.
Hotellet er lille med kun 24 værelser. Vi boede i en to-værelses lejlighed, meget lille, men det var til at være der. På værelset var der fladskærm, toilet/bad og safety-boks (gratis afbenyttelse). Værelset var i en god stand og der var rengøring i alle de dage hvor vi boede der. Morgenmad er inkluderet ved opholdet, men det benyttede vi os ikke af. Det ligger på en lille rolig gade i Paddington, beliggende i Londons zone 1, hvis der kigges på London Underground-kortet. I området tæt på hotellet er der butikker og restauranter, og det ligger ikke langt fra flere forskelligeundergrundsstationer, heriblandt Paddington og Lancaster Gate. Der er ikke langt til forskellige serværdigheder fra de forskellige undergrundsstationer, vi kom frem til det meste på en 10-15 minutter fra stationerne tæt på hotellet.

Glendale Hyde Park Hotel, London