For et stykke tid siden gik min computer næsten helt død, i og med den ikke kunne tænde. Sendte den til reparation igennem Føtex d.17, da computeren er købt der. I ventetiden sendte jeg en mail til Infocare, som reparerer HP-bærbare, de skrev hurtigt tilbage at computeren var sendt tilbage d.26, hvorefter Føtex havde modtaget maskinen d.28, fik en track & trace kode som dokumentation. Gik ned i butikken for at forhøre mig om de havde fået maskinen, men de kunne ikke finde den. På daværende tidspunkt var der gået 6 dage siden d.28, og derfor undrede det mig virkeligt at de ikke kunne finde den, når jeg jo havde dokumentation på at de havde modtaget den. Der skulle gå endnu en dag, og så kunne jeg endeligt afhente min maskine. Frusterende er det at man skal prikke til Føtex før de finder den frem. Oplevede nogle tilsvarende problemer med min tidligere bærbare, da den var til reparation. Uddeler en ros til Infocare for den forholdsvis hurtige reparation og ris til Føtex for ikke at have styr på tingene.