Da jeg var barn fik vi hjemme hos mine forældre adgang til nettet ved hjælp af et <56K modem. En af de første ting jeg  derefter begik mig ud i, det var at lave en hjemmeside ved hjælp af Microsoft Publisher. Siden indeholdt nogle jokes, og folk kunne på min mail adresse indsende jokes, som jeg så lagde ud. Siden lå dengang hos netby.dk hvor man på daværende tidspunkt kunne få gratis hjemmeside-plads.

Senere hen lavede jeg en engelsksproget hjemmeside med snydekoder og lidt hjemmelavede spil. Siden blev lagt hos angelfire.com, og forsiden kan faktisk stadigt findes på: http://www.angelfire.com/ny/TFBP/index.html

Da jeg senere hen begik mig ud i lidt php-legeprojekter oprettede jeg funportal.dk, mener jeg lejede webhotel-plads hos et firma kaldet Cubehosting

Senere igen oprettede jeg rejsung.dk, hvilket blev styret ved hjælp af Mambo. Det var meningen at folk der havde været på, eller skulle på en ungdomsrejse kunne udveksle erfaringer, se hoteller osv. på denne side. Da jeg nedlagde dette projekt, oprettede jeg goldensands.dk, da det hovedsageligt var det område jeg havde lagt vægt på da jeg havde rejsung.dk

Udover den gamle hjemmeside på angelfire.com, eksisterer hjemmesiderne ikke mere. Jeg bruger idag tiden på moffen.dk

Det var min webside-historie (minus – det jeg ikke kan huske)