..og hvad skal der så ske?

Når jeg tænker fremtidsplaner, så kan jeg godt li’ at have et mål og en plan, måske fordi det holder mig fast i de ting der gør at jeg kan opnå målet og komme videre med planen. Da jeg flyttede til Århus, lå det i tankerne at jeg ville søge ind på finansøkonom-studiet efter HF, men i mellemtiden havde jeg også tanker om andet efter inspiration fra medkursister, venner osv. men mit ønske fra tidligere har jeg alligevel holdt fast i i sidste ende, ansøgningen fik jeg sendt afsted i sidste uge. Nu går der nogle måneder med sommerfugle i maven, faktisk helt indtil d.30 juli før jeg får endeligt svar på om jeg er blevet optaget, imellemtiden er jeg optimist og satser på at komme ind 🙂

Jeg ser meget frem til at afslutte HF (selvfølgelig), men også bare følelsen af snart at have overstået noget og opnået et del-mål er en optur i sig selv.

En aflevering venter, må hellere komme igang!..